DSCF4629.jpg
 
 

Belangrijke informatie

Openingstijden

Wij zijn op alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00-12:30. 

Alleen voor zakelijke contacten of noodsituaties zijn wij van maandag tot donderdag ook telefonisch bereikbaar van 13:30-16:00

Leefgeld tijdens feestdagen

Leefgeldbetalingen die op een feestdag vallen worden de werkdag ervoor overgemaakt. Dat is het geval voor Goede vrijdag, Paasmaandag, Dag vd Arbeid) en Kerst.

Op de volgende feestdagen wordt gewoon normaal diezelfde dag het leefgeld gestort; Koningsdag, Hemelvaart, Pinkstermaandag.

Opgeruimd is Netjes

bevlogen, duidelijk & persoonlijk

Opgeruimd is Netjes is gespecialiseerd in beschermbewindvoering. Wij beheren de financiën van mensen die daar (tijdelijk) zelf niet toe in staat zijn. Wat de reden ook is dat mensen hun financiën niet op orde hebben, er zit altijd een persoonlijk verhaal achter.

Opgeruimd is Netjes helpt deze mensen graag. Wij brengen op een ontspannen en duidelijke manier rust in de financiële situatie van onze klanten. We zetten samen met de klant, diens familie, mantelzorger of hulpverlener concrete stappen om de situatie te verbeteren. We luisteren daarbij naar de ideeën en wensen van de klant. Onze klanten ervaren onze bevlogenheid en persoonlijke aanpak als zeer prettig.

Wat is bewindvoering?

Toegeven dat het niet (meer) lukt je eigen financiën te beheren, is een hele stap. Helaas is het soms een onvermijdelijke stap, bijvoorbeeld door ouderdom, psychische problemen, schulden of een verslaving. Soms wordt een familielid of mantelzorger bereid gevonden om deze taak uit te voeren. Maar niet iedereen kan of wil deze grote verantwoordelijkheid dragen.

Een beschermbewindvoerder is dan een oplossing. Die heeft als hoofdtaak het beheren van de financiën. Dat houdt in dat alle vaste lasten op tijd worden betaald en er geen nieuwe schulden worden gemaakt. Beschermingsbewind moet aangevraagd worden bij de kantonrechter. Die beslist of die maatregel nodig is. Jaarlijks legt de bewindvoerder verantwoording af aan de kantonrechter.

Over beschermbewind bestaat heel veel informatie. De belangrijkste onderdelen hiervan kunt u lezen in de folder Curatele, bewind en mentorschap van het Ministerie van Justitie. Klik hier om te lezen.

Andere hulpvolle links:

www.bpbi.nl

www.derechtspraak.nl

www.schuldinfo.nl

 

Kennismaking

Bernadette Larsen

Ik ben een beschermbewindvoerder met veel werk- en levenservaring. Mijn doel is rust te brengen in uw financiële situatie. Dat doe ik met oog en hart! Ik luister naar uw ideeën en wensen. Ik ben een energiek persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


“Ik ben elke keer weer intens blij als we een persoonlijke financiële situatie hebben verbeterd.”

 

 

OIN (1 of 12).jpg

Sandra Daalhof

Ik ben verantwoordelijk voor het administratieve deel van de organisatie. Door mijn jarenlange ervaring in management ondersteunende functies werk ik geordend en precies. Ik weet snel door te dringen tot de kern van de zaak. Ik zorg administratief gezien voor rust en structuur in de financiën en bied daarmee ook rust voor uw persoonlijke situatie.

“Ik breng uw administratieve en financiële situatie op orde.”
OIN (4 of 12).jpg

Anne Boreel

Ik zorg ervoor dat uw begroting klopt en ik leid u eventueel naar een schuldhulpverleningstraject toe. Ik kan me goed inleven in persoonlijke situaties en zorg altijd voor de beste afspraken. Naast het onderhouden van contacten met onze klanten, onderhoud ik ook de relatie met alle relevante instanties.

“Ik zorg altijd voor de beste afspraken, of het nu gaat om een telefoonabonnement of om de energieleverancier.”
OIN (3 of 12).jpg

Esther van der Linden

Ik ben in mei 2017 begonnen bij Opgeruimd is Netjes. Mijn belangrijkste taken bestaan uit het betalen van alle rekeningen, vaste lasten en het regelen en onderhouden van alle televisie, internet en telefoonabonnementen.  Daarnaast verzorg ik aanvragen voor bijzondere bijstand en als er ergens losse eindjes zijn, knoop ik die aan elkaar.

 

 "Ik ben empathisch, geduldig en als ik ergens mijn tanden in zet, laat ik niet snel meer los."

Zakelijke klanten

fabian-blank-78637.jpg

preventie

Steeds meer mensen hebben financiële problemen. Volgens het ministerie van Sociale Zaken heeft 1 op de 5 Nederlanders problematische schulden.

De kans is dus groot dat er ook onder uw werknemers mensen zijn met schulden. En hoezeer het ook lijkt te gaan om een privé-situatie van een medewerker, vroeg of laat krijgt u er als werkgever mee te maken. Als goed werkgever loopt u niet weg voor de problemen van uw medewerker, maar probeert u samen een oplossing te vinden.

leon-seierlein-45908.jpg

herkenning

Voor u als werkgever wordt een schuldensituatie pas zichtbaar als er beslag gelegd wordt.

Maar ook als het niet zover komt, heeft u te maken met de nadelige gevolgen van (grote) schulden. Als mensen zich zorgen maken over hun financiële situatie kunnen ze zich minder goed concentreren, maken ze sneller fouten en zijn ze vaker ziek.

Het NIBUD heeft berekend dat een medewerker met financiële zorgen minimaal 20% minder productief is en 9 verzuimdagen extra noteert. Al met al kost een medewerker met schulden zijn werkgever gemiddeld € 7.500,- 

rawpixel-com-250087.jpg

Goed werkgeverschap

Als werkgever kunt u deze problemen niet voorkomen, maar u kunt wel helpen oplossen. Door alert te zijn op signalen die duiden op schulden en in gesprek te gaan met uw medewerker. En door deskundige hulp en ondersteuning voor hem of haar in te schakelen.

Opgeruimd is Netjes biedt die deskundige hulp en ondersteuning. Samen kunnen we werken aan minder productiviteitsverlies, lagere kosten en de inzetbaarheid van uw medewerkers.

Wat doen wij dan voor u? Wij nemen contact op met uw werknemer of uw afdeling P&O. We inventariseren en analyseren en doen wat nodig is om weer rust en stabiliteit te krijgen in de financiën van uw medewerker.

Contact

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op met Opgeruimd is Netjes.

0172 - 748 222
bewind@oin.nu

 

 

BEREIKBAAR

ma/do
09:00 - 12:30
13:30 - 16:00

vrijdag
09:00 – 12:00

 

Telefoon

0172 - 748 222

 

POSTADRES

Opgeruimd is Netjes
Postbus 555
2400 AN
Alphen aan den Rijn